Lite tid, återvinning och föräldraledighet

Att vara en familj på fem är fantastiskt. Nu har den äldsta börjat i femman och fyraåringen på en ny förskola som prioriterar att vara ute och leka framför att sitta framför tekniska prylar. Jag känner mig så tacksam över det. Minstingen har hunnit bli 7 månader och sover knappt alls på dagarna. Det är fascinerande att barnen blir så olika varandra.

När jag är föräldraledig blir jag kreativ. Det är som att jag får kontakt med andra sidor hos mig själv som jag förtränger resten av tiden för att det inte finns utrymme. Det låter ju lite hemskt kanske men jag har ett kreativt jobb och jag lägger nog all min kreativa energi där och då orkar jag inte vara lika kreativ hemma. Hursomhelst så är det ingen hejd på vad jag vill göra nu. Förra gången fick jag för mig att jag ville måla, den här gången hade jag velat hinna skriva musik, virka massa olika projekt, sy, etc. Så jag har massa påbörjade projekt nu. Jag får väl lägga upp någon bild sedan om något blir klart. Minstingen har börjat med smakportioner och haklapparna går åt som smör i solsken, så jag återvann gamla håliga handdukar och sydde fullt fungerande haklappar och mjuka tvättlappar. De är allt annat än snygga eftersom jag gjorde dem i all hast. Så om du är ute efter en inredningsblogg med mysiga pysseltips så får du leta vidare. Men nya haklappar och tvättlappar av gamla trasiga handdukar kanske ändå kan vara ett återvinningstips.

Igår passerades Overshoot day förresten. Inget att fira se länk http://www.svt.se/nyheter/sverige/nu-passeras-overshoot-day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s